Blunt blauw

BLUNT Paraplu's

Blunt rood

Blunt Paraplu's

Build to last

Superieure technologie gecombineerd met prachtig design.

Bij Blunt zijn ze van mening dat stijl niet ten koste mag gaan van de prestaties. Daarom hebben ze de sterkste, meest aerodynamische en beschermende paraplu op de markt gemaakt. Blunt™-paraplu's zijn in de windtunnel getest volgens een orkaan van categorie 1 (115 km/u)*

Blunt Metro   Mint 6 Lowres 900x

Duurzaam gebouwd

Duurzaamheid is niet zomaar een modewoord, het maakt deel uit van het materiaal en wordt weerspiegeld in de manier waarop de paraplu's zijn ontwikkeld. De traditionele paraplu is een massaproduct dat is gebouwd om te falen. Er liggen na regen genoeg goedkope paraplu's op straat en in vuilnisbakken, dus besloten ze er iets aan te doen: paraplu's bouwen die lang meegaan.

Blunt™-paraplu's zijn ontworpen om volledig te worden gerepareerd, wat ze het 'Repareren, niet vervangen'-ethos geeft. Dit betekent dat als er iets misgaat, u uw paraplu niet hoeft weg te gooien. In plaats daarvan repareren zij hem voor u, waar dan ook ter wereld, zodat hij zo goed als nieuw is. Zij ondersteunen dit met een wereldwijde fabrieksgarantie van 2 jaar.

Classic Pink Back cd4fec9f 75a6 4c97 828f 29dbabf5c6f3 1296x