Atelier by Greve

"For those who want pure perfection"

Wij mogen ons scharen onder een selecte groep winkels in Nederland die de "Atelier by Greve" collectie mogen verkopen. Een programma waarbij het mogelijk is zelf een exclusieve schoen samen te stellen. De keuze uit een reeks tijdloze modellen, verschillende kleuren en optionele prints zorgen ervoor dat er maar liefst 1001 verschillende schoenen te creëren zijn. Allemaal handfinished door meester schoenmakers. Schoenmakers met jarenlange kennis van de voet, de perfecte pasvorm en de beste kwaliteit materialen. Door deze kennis uit 1898 te combineren met designs uit het heden biedt het Greve Atelier programma een unieke stijlvolle schoen.

De Atelier collectie is speciaal voor een geselecteerd aantal winkeliers in Nederland ontwikkeld. 

De collectie is volledig vergelijkbaar met de maatwerkcollectie van Greve maar wel toegespitst op een leest, de BaroloPlus H.  Speciaal voor de man met eigen wensen, persoonlijke stijl en die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

U heeft keuze uit 5 GREVE modellen

U heeft keuze uit diverse kleuren handfinish

Combineer glad leer met krokodil- of slangenprint

Prijzen

Deze maatschoenen zijn verkrijgbaar vanaf € 380,-  De prijs is afhankelijk van het gekozen model en de gekozen afwerkingen. Houd er rekening mee dat het op maat maken van uw schoenen ongeveer 4 weken duurt.