MIOTINTO

Miotinto

Alle MioTinto schoenen worden volledig met de hand gemaakt in één van de weinige overgebleven ambachtelijke schoenenfabriek in Italië. Voor de productie maakt men enkel en alleen gebruik van de mooiste materialen: voor het buitenleer en de voering wordt gebruik gemaakt van prachtige soft-vitello’s. de volledige leren buitenzool is voorzien van een natuur rubberen ‘Vibram’ slijtzool, en ook de hakken zijn voorzien van een kwalitatief hoogstaande ‘Vibram’ achterlappen. Alle schoenen zijn ‘Blake’ vervaardigd, wat inhoudt dat de buitenzool volledig is doorgestikt op de schacht van de schoen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van in pek gedompeld draad, wat er voor zorgt dat het stikdraad geen vocht opneemt en de voet droog blijft. MioTinto schoenen zijn 100% Italiaans vakwerk, gemaakt door en voor liefhebbers van pure perfectie. Naast schoenen biedt MioTinto uiteraard ook een volledig bijpassende riem aan. De riem word gelijktijdig met de schoen gefinisht waardoor de perfecte match ontstaat! De 3,5 cm riem is te bestellen in 80 t/m 130 centimeter taille omtrek.

Na de keuze van model en maat besluit u in welke kleur en welke finishing u de schoen wenst. Eenmaal de keuze gemaakt gaat de "Master-Finisher" van MioTinto voor u aan de slag en finished de schoenen volledig met de hand. Uw schoenen zullen vervolgens worden voorzien van uw initialen.

Modellen

...en mogelijkheden

Er is keuze uit 7 modellen, 16 maten en met de 30 standaard kleuren heeft u keuze uit vele mogelijkheden. Mocht de gewenste kleur er onverhoopt niet bijzitten dan kunt u naar wens een persoonlijkere kleur samen stellen welke volledig aansluit bij bijvoorbeeld het trouwpak of stropdas